Gezien in de Krant.

 

AREA te Emmen

3 x IVECO Daily CNG voor Gemeente Utrecht
Gemeente Utrecht gaat voor Natural Power! Gemeente Utrecht is een moderne gemeente en heeft het milieu hoog in het vaandel! Zo heeft het Stadskantoor energielabel A+ en ligt er voor 691m aan zonnepanelen op het dak. Ook het wagenpark van de gemeente is bijzonder duurzaam. Er rijden 14 vrachtwagens voor huisvuil op groen gras en een aantal bestelbussen op groen gas. Met de aanschaf van 3 nieuwe IVECO CNG Daily’s waarvan 2 enkelcabine (35S14N) en 1 dubbel-cabine (40C14N D) is het wagenpark van Gemeente Utrecht onlangs aangevuld. IVECO Schouten Utrecht leverde deze bedrijfswagens af. Een mooi staaltje samenwerking met Jos Mulder die de laadbak leverde en EcoTrommel die de opbergkist achter de cabine verzorgde. Schouten Utrecht  en EcoTrommel wensen de medewerkers van Gemeente Utrecht veel fijne kilometers toe met hun nieuwe duurzame Daily’s!

Gemeente Utrecht neemt 2 e-Ducato’s met zijladers in gebruik IVECO Schouten Utrecht heeft recent 2 keer een Fiat e-Ducato met zijladers en achterover kiepende laadbak mogen afleveren aan Gemeente Utrecht. Deze e-Ducato’s hebben een accupakket van 47kWh met snellader en zijn uitgerust met onder andere een 360 graden camera systeem, flitsers voor- en achterzijde en parkeersensoren. Een samenwerking met EcoTrommel uit Soesterberg voor de zijlader en de achterover kiepende veegvuil laadbak. Volledig gemaakt uit kunststof door EcoTrommel. Wij wensen de Gemeente Utrecht veel veilige en fijne werkzame kilometers toe in de nieuwe Fiat e-Ducato’s!

Circulus neemt vier Fiat E-Ducato’s in ontvangst Circulus neemt vier Fiat E-Ducato’s in ontvangst! Deze duurzame E-Ducato’s zijn uitgerust met een kunststof veegvuilopbouw van Ecotrommel met een speciale rolluikenkist voor het gereedschap. Om de veiligheid te verbeteren zijn ze voorzien van LED-flitsers, werklampen en achteruitrijcamera’s. De E-Ducato’s worden in gezet voor het legen van vuilnisbakken in het centrum van Apeldoorn en Deventer! Circulus verzorgt voor negen gemeenten het beheer van afval- en grondstoffen en het beheer van de openbare ruimte. Het werkgebied telt ruim 470.000 inwoners. Bedankt voor de samenwerking en veel succes met deze mooie aanwinsten!

 

 

 

RDD Reinigings Demo Dagen 2023 Biddinghuizen, met dank aan Alex Miedema